Algemeen:

Warmtevriendjes is een onderdeel van het bedrijf De Hippe Uil. De producten worden handgemaakt en geleverd.
Alle artikelen altijd onder toezicht van een volwassenen gebruiken.
Als je bij Warmtevriendjes artikelen bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.

Prijzen en betalingen:

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Na het plaatsen van een bestelling wordt het product voor u gereserveerd en dient het aankoopbedrag binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op de bankrekening van De Hippe Uil. Na deze termijn zal Warmtevriendjes een betalingsherinnering sturen, als er dan na 5 dagen nog niet is betaald of gereageerd kan Warmtevriendjes de bestelling annuleren.

Levering:

In principe worden bestellingen na ontvangst van betaling binnen 5 werkdagen verzonden. Mocht het niet lukken om je bestelling binnen 5 werkdagen te versturen, dan brengen we u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte via een e-mail.

De producten van Warmtevriendjes worden via TNT -post verzonden zodra de betaling is ontvangen. Warmtevriendjes vraagt voor alle producten verzendkosten naar de standaard TNT –post tarieven, dit bedrag wordt automatisch opgeteld bij de bestelling. Verzendingen naar het buitenland eerst in overleg.
Warmtevriendjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens de verzending.

Garantie:

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan binnen zeven dagen na ontvangst van het artikel contact met ons op via info@warmtevriendjes.nl. Wij zullen het probleem dan zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.

Retourneren:

Wil je iets ruilen of retourneren? Dan dient u de onderstaande stappen te volgen:

stap 1
Stuur een e-mail naar: info@warmtevriendjes.nl, met uw naam, ordernummer en omschrijving van het product dat je wilt retourneren. WE zouden het prettig vinden ook een reden van retour sturen te ontvangen.

stap 2
U ontvangt van ons een bevestiging van uw e-mail, met daarin de gegevens waar u uw warmtevriendjes heen kan sturen.

stap 3
Stuur uw warmtevriendje op volgens de voorschriften in de e-mail.
Let op! De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening.

stap 3
Zodra wij uw warmtevriendje in goede orde hebben ontvangen, betalen wij het verschuldigd bedrag zo spoedig mogelijk terug.

Bij het retourneren van een artikel stort Warmtevriendjes het volledige orderbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening, mits het geretourneerde artikel ongebruikt en onbeschadigd is.

Aansprakelijkheid:

De producten van Warmtevriendjes zijn met de grootst mogelijke zorg gemaakt en veilig bij juist gebruik. Warmtevriendjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schadelijke gevolgen van het gebruik van een product van Warmtevriendjes

Privacy:

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.
Copyright:

Het copyright van de website, het logo, foto’s en teksten van Warmtevriendjes.nl ligt bij Warmtevriendjes. Gebruik van teksten en foto’s is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van Warmtevriendjes.